Jornades i activitats

Què femServeisJornades i activitats

Jornades i activitats

Què femServeisJornades i activitats

La Confederació organitza, a més d’actes i jornades de caràcter institucional, activitats en diversos formats amb l’objectiu d’oferir a les seves sòcies i al conjunt del Tercer Sector Social de Catalunya elements de millora, anàlisi i reflexió col·lectiva. 

Càpsules de Coneixement i Debat La Confederació

Quan sorgeix alguna temàtica d’interès pel sector, i amb la voluntat de donar servei i estar al costat de les nostres entitats sòcies realitzem, sigui en format presencial o telemàtic, les Càpsules de Coneixement i Debat. En un format àgil, busquem sempre a les millors especialistes en cada matèria per tal de donar respostes, generar coneixement, debat i elements de reflexió i opinió. 

Apunts 654C. Els imperdibles de La Confederació

La Confederació va inaugurar (octubre de 2020) un nou cicle de conferències amb el nom d’Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació. Un espai fresc i innovador que vol donar una nova mirada sobre el Tercer Sector Social. Una mirada externa que ens faci sortir de la nostra quotidianitat, que ens faci reflexionar, millorar i créixer com a sector.

Tallers i seminaris

Accions de caràcter pràctic i amb grups reduïts de persones per tal d’aprofundir i tractar temes d’interès pel sector a través de metodologies participatives i dinàmiques.

Cicles monogràfics

Espais monogràfics de debat i reflexió sobre temàtiques específiques derivades de programes impulsats per La Confederació. Per exemple, el cicle de tres sessions organitzat el darrer trimestre del 2020 amb el nom “Els treballs de les dones en temps de Covid-19” en el marc del Programa de gestió del canvi pel foment de l’equitat de gènere al Tercer Sector Social de Catalunya. 

Sessions informatives

Espais informatius sobre novetats legislatives o altres qüestions d’actualitat pel sector amb l’objectiu d’assegurar el coneixement entre les entitats socials associades.

En general, totes les activitats que programa La Confederació són gratuïtes per les entitats sòcies, tant les directes com les seves associades. Quan són activitats obertes, la inscripció per entitats no associades pot tenir un cost. 

No hi ha cap activitat programada