Presentació

Qui somPresentació

Presentació

Qui somPresentació

La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya. 25 anys al servei de les entitats. Qui som, què fem

Benvinguda

Benvolgudes, benvolguts.

Us donem la benvinguda a aquest espai de trobada que és La Confederació. Posar en marxa i gestionar una entitat social no és una tasca fàcil. I tot i que el tercer sector social és una realitat consolidada i reconeguda, encara ens queda molt camí a fer. Per això, ara més que mai, cal que les entitats treballem de manera coordinada i unida per fer sentir la nostra veu i tenir una capacitat d’incidència efectiva.

Les plataformes de segon i tercer nivell existim per això. Per fer d’altaveu de les entitats que estan en primera línia, donant resposta a les necessitats socials i defensant els drets de les persones.

La Confederació és l’organització que agrupa des del 1997 a les federacions representatives de les associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions que gestionen serveis d’atenció a les persones a Catalunya. Representem, per tant, la dimensió socioempresarial de la iniciativa social sense ànim de lucre del nostre país.

Vam néixer per acompanyar i facilitar l’acció de les federacions sòcies. Aquesta és la nostra missió. Representar, interlocutar, incidir, denunciar i defensar les entitats socials a partir dels nostres eixos de treball. Aquests eixos són la representació i la interlocució, la promoció de la negociació col·lectiva i d’un marc propi de relacions laborals, la participació en l’elaboració de polítiques socials, la creació d’espais de debat i reflexió sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del sector, la promoció d’espais per compartir coneixements, recursos i experiències i promoure la formació continua dels professionals. La tasca de La Confederació és una tasca que cal fer cooperativament, en xarxa. Us necessitem a totes. La participació i la implicació de les sòcies i de les seves entitats és imprescindible. I volem també comptar amb la complicitat de la ciutadania que comparteix el desig de disposar dels millors serveis d’atenció a les persones possibles.

Moltes gràcies pel vostre interès.


Dossier de presentació de La Confederació.

Dossier de presentació de La Confederació.

858 Descàrregues

Treballem en xarxa

Som entitats fundadores i membres de:
  • AEEISSS, Asociación Española de Empresas de Iniciativa Social y Servicios Sociales
  • AESCAT, Associació Economia Social Catalunya