Notícies

ActualitatNotícies

Notícies

ActualitatNotícies

Davant l’escenari de reobertura progressiva de centres i serveis socials d’atenció a les persones, la Confederació Empresarial del Tercer Sector de Catalunya ha presentat un pla de desescalada al Govern de la Generalitat de Catalunya (Presidència, Afers Socials i Famílies i Salut) i a les entitats municipalistes.

Demanem comptar amb l’expertesa i coneixement de les entitats del Tercer Sector Social a l’hora de dissenyar i validar els plans des de les autoritats competents.

Llegiu »

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure (Acellec) i l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) han proposat al Govern la creació d’un ajut universal per a totes les famílies que habitualment porten als seus infants i joves a casals o a colònies d’estiu, o bé gaudeixen, tots plegats, de vacances en família.

La proposta incorpora la demanda que la Generalitat cobreixi el 50% del cost d’estades d’una setmana per a famílies amb fills/es de 0 a 19 anys.

Llegiu »