Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Perquè elles decideixen?” amb Gemma Cernuda-Canellas

Notícies

BlogNotíciesApunts654C.Els imperdibles de ...

Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Perquè elles decideixen?” amb Gemma Cernuda-Canellas

Al cicle “Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació” parlarem amb Gemma Cernuda-Canellas, especialista en comunicació en femení i activista feminista, és la primera marketing to women consultant de l’estat. És fundadora de l’agència “Ellas deciden”, autora de 8 llibres i conferenciant. 

A la sessió dels Apunts del mes d’abril comptarem amb Gemma Cernuda-Canellas.

Cernuda-Canellas és Màster en Gestió de la Comunicació de la Universitat de Barcelona (UB), titulada per la Columbia Business School en NYC i també becada en el programa W50 – Women On Board- en UCLA (USA). Ha estat nomenada la primera dona membre de diverses Associacions professionals, com la CECOT; ha estat la primera vicepresidenta de l’Associació de Publicitat de Catalunya, i és professora del Màster en Planificació Estratègica en la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). Seleccionada en tres ocasions com una de les Top 100 dones líders a Espanya, Cernuda-Canellas és conferenciant internacional sobre Brànding i Comunicació en Femení, la primera marketing to women consultant d’Espanya i fundadora (2001) d’una agència de comunicació en femení, “Ellas decien”.
 
La Gemma creu que amb el feminisme es poden construir societats més igualitàries i més felices. Des del 2018 és patrona de la Fundació ARED, fundació que treballa per conseguir la integració social i laboral de persones, majoritàriament dones, en risc d’exclusió. 
 
En aquesta sessió ens exposarà, amb dades i exemples, la vital importància de comunicar en femení en un món on el 80% del poder de compra el tenim les dones, i en el nostre sector, on les dones també conformem gairebé el 80% dels equips humans. Amb dades i certeses ens convidarà a descobrir la part femenina que totes i tots tenim per construir marques i societats més igualitàries, justes i felices.
 

INFORMACIÓ BÀSICA:

TÍTOL | “Perquè elles decideixen?”

QUAN | dijous 18 d’abril de 2024, de 9.30 a 10.45 hores 

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al Tercer Sector Social

MODALITAT VIRTUAL

Sessions exclusives per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. En cas d’exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.