Nova sessió dels Apunts654C: “Tipus de lideratges i estils de comunicació no verbal” amb Nuria Moreno

Notícies

BlogNotíciesNova sessió dels Apunts654C: &...

Nova sessió dels Apunts654C: “Tipus de lideratges i estils de comunicació no verbal” amb Nuria Moreno

Us convidem a la novena sessió del cicle de conferències “Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació”. Des de La Confederació varem endegar aquest cicle l’any 2020, amb la intenció de que fos un espai fresc i innovador que donés una nova mirada sobre el Tercer Sector Social. Una mirada externa que ens faci sortir de la nostra quotidianitat, que ens faci reflexionar, millorar i créixer com a sector. Hi han passat expertes que ens han parlat, sempre des de la mirada del Tercer Sector Social, de comunicació, de cohesió social i reactivació econòmica, d’Economia Social i Solidària, de la cultura de la pau o de l’encaix del sector amb els mitjans de comunicació, entre d’altres. Des del seu inici han assistit al cicle més de 420 persones. 

El proper dijous 28 d’octubre, com sempre de 9.30 a 10.45 hores, parlarem de “Tipus de lideratges i estils de comunicació no verbal”.  

La ponent serà Nuria Moreno, consultora, coach, formadora i public speaking trainer. La Nuria Moreno és una reconeguda analista de comportament humà i experta en Comunicació no Verbal, ajudant, entre d’altres, a directives a transformar el seu lideratge a través de la seva comunicació. 

Ens parlarà de com comunicació i lideratge van plegats de la mà. En aquesta conferència veurem com s’expressen aquests estils de lideratge a través de nostra comunicació no verbal, com es corresponen els diferents estils comunicatius amb diferents estils de lideratge, i finalment podrem constatar que per a poder ser bons líders i bons comunicadors és necessari haver integrat primer en nosaltres mateixos diverses competències que formen part de la nostra evolució com a espècie. Tot plegat ens servirà d’avantsala per fer una reflexió sobre les fortaleses i febleses de l’estil de lideratge que predomina en el Tercer Sector.

La inscripció és obligatòria. Tindràn prioritat les entitats del Tercer Sector Social, i en cas d’exhaurir-se les places, les sòcies de La Confederació.