Esperem la vostra resposta fins el dia 22/12! Radiografia 4. Presència de dones en els òrgans de govern de les entitats socials (Anuari 2021)

Notícies

BlogNotíciesEsperem la vostra resposta fin...

Esperem la vostra resposta fins el dia 22/12! Radiografia 4. Presència de dones en els òrgans de govern de les entitats socials (Anuari 2021)

L’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya és el nou format de recerca que ens permetrà conèixer la realitat del sector, especialment després de més d’un any de convivència amb la pandèmia de la COVID-19. Aquest nou plantejament té com a prioritat obtenir diferents radiografies de l’estat en diferents dimensions de les organitzacions, a partir de quatre enquestes temàtiques, independents entre si, que es publicaran en diferents moments de l’any.

Ja hem llençat la quarta, i última, radiografia, que té com a finalitat conèixer la presència de dones en els òrgans de govern de les entitats que componen el Tercer Sector Social de Catalunya. 

Amb aquesta enquesta, breu i concisa, volem conèixer, entre d’altres, el nombre de dones que hi ha a la vostra actual junta directiva, patronat o consell rector, i si ha augmentat, o no, la presència femenina en els mateixos durant l’últim mandat. 

L’enquesta es dirigeix a totes les entitats del Tercer Sector Social.

Enquesta breu i àgil (10 preguntes de resposta curta).

 Dirigida a les persones que formen part de la direcció de l’entitat.

 El termini per omplir el qüestionari finalitza el 22 de desembre de 2021.

L’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya és una iniciativa impulsada per La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb el suport de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.

La realitat de la teva entitat és important per conèixer la presència femenina en els òrgans de govern de les entitats. Ja pots respondre l’enquesta breu!

La informació facilitada a través del qüestionari s’utilitzarà exclusivament per a finalitats de recerca, es tractarà de manera agregada i, per tant, anònima. 

Pots respondre fins el 22 de desembre