La Febrerada: la primera festa de l’Economia Social i Solidària

Notícies

BlogNotíciesLa Febrerada: la primera festa...

La Febrerada: la primera festa de l’Economia Social i Solidària

El proper 10 de febrer, a Barcelona, se celebrarà La Febrerada, la 1a Festa i Trobada de l’Economia Social i Solidària de Barcelona.

La jornada del 10 de febrer es diferenciarà en dos espais. El Centre Cultural Albareda acollirà la Trobada (12.00 h a 17.30 h), amb diferents taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’Economia Social i Solidària i comptarà amb ponències inspiradores. El periodista econòmic a Alternativas Económicas,  Pere Rusiñol, serà l’encarregat de la ponència inicial.

La festa de l’ESS se celebrarà a partir de les 18h: Carlota FlâneurRodrigo Laviña y su ComboTribade i DJ Slimboy Flacko posaran ritme a la festa a Paral·lel 62, amb la conducció d’Anna Polo i Oye Sherman. Amb reserva prèvia, es podrà estar en directe el programa de ràdio de Carne Cruda.

L’objectiu de la Febrerada és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per tal de compartir reptes i avançar en la consolidació de l’economia social i solidària de manera coordinada. Alhora, vol visibilitzar que l’ESS és una realitat a la ciutat i fàcil de practicar en les activitats quotidianes. L’ESS ja està a l’abast a barris i districtes, amb productes, serveis i activitats que demostren que ja s’està fent economia per la vida a la ciutat.

 

Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030 #ESSBCN2030

La Febrerada s’emmarca en l’Acord de Ciutat per l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030, en el qual hi participa La Confederació, juntament amb 147 entitats de l’ESS, les quals van generar més de 500 propostes.