Nou Apunts654C: “El Tercer Sector com a agent per a la cohesió social i reactivació econòmica” amb Toni Mora

Notícies

BlogNotíciesNou Apunts654C: “El Terc...

Nou Apunts654C: “El Tercer Sector com a agent per a la cohesió social i reactivació econòmica” amb Toni Mora

Us convidem a una nova sessió del cicle de conferències “Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació”. Des de La Confederació varem endegar aquest cicle l’any 2020, amb la intenció de que fos un espai fresc i innovador que donés una nova mirada sobre el Tercer Sector Social.  Una mirada externa que ens faci sortir de la nostra quotidianitat, que ens faci reflexionar, millorar i créixer com a sector. Des del seu inici han assistit al cicle més de 400 persones. 

El proper dijous 30 de setembre, com sempre de 9.30 a 10.45 hores, parlarem sobre “El Tercer Sector com a agent per a la cohesió social i la reactivació econòmica”, cohesió i reactivació centrades en el nou context postpandèmic.  

El ponent serà Toni Mora, actualment president del CTESC, el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, òrgan consultiu i d’assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals.

La inscripció és obligatòria. Tindràn prioritat les entitats del Tercer Sector Social, i en cas d’exhaurir-se les places, les sòcies de La Confederació.