Tallers de divulgació i sensibilització en torn la Governança Democràtica a les organitzacions

Tallers de divulgació i sensibilització en torn la Governança Democràtica a les organitzacions

En el marc del Programa de foment de la governança democràtica, us informem que hem organitzat el cicle “Com impulsem la governança democràtica a les entitats“, amb l’objectiu de reflexionar i intercanviar experiències entorn dels processos de governança democràtica en les entitats del tercer sector social i els efectes de la seva definició i implementació (beneficis, resistències, consolidació, etc.), per tal de compartir iniciatives i necessitats. Aquestes accions tenen com a finalitat l’enfortiment del sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones a través de la promoció de models de governança democràtica ajustats al tercer sector social.

El cicle s’estructura en tres sessions independents en les quals s’abordaran temàtiques complementàries. Es pot participar en una, dues o tres sessions, segons els interessos i està pensat per a un grup reduït de persones en cadascuna de les sessions (15 places màxim). 

Aquestes seran dirigides i dinamitzades per l’equip de consultoria del Programa de foment de la governança democràtica de La Confederació: Hobest, Integral i Vector5. El Programa compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball (Generalitat de Catalunya).  

INFORMACIÓ BÀSICA: “Com impulsem la governança democràtica a les entitats”:

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al tercer sector social

Aquesta acció no té cost per a les persones assistents. 

 
SESSIONS:

SESSIÓ 1 | 3 de novembre de 2023, de 10 a 12 h | VIRTUAL

Després d’un procés de governança democràtica, ara què? Consolidació del procés més enllà del programa. Oportunitats i beneficis que ens genera la participació. Resistències.

SESSIÓ 2 | 17 de novembre de 2023, de 10 a 12 h | BARCELONA (*) | PRESENCIAL

Com plantejar plans estratègics de forma participada? Com podem escoltar i fer partícips en un procés estratègic a totes les persones.

(*) Lloc pendent de concretar

SESSIÓ 3 | 1 de desembre de 2023, de 10 a 12 h | BARCELONA (*) | PRESENCIAL

Com promovem la participació de les persones ateses a l’organització?

(*) Lloc pendent de concretar