9a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Notícies

BlogNotícies9a Fira de Consum Responsable ...

9a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

La Direcció de Serveis d’Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l’ajuntament de Barcelona comença a organitzar la 9a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària que tindrà lloc a la plaça Catalunya de Barcelona, del 15 al 30 de desembre de 2023.

Les empreses, organitzacions i projectes interessades en participar tenen fins al 20 de setembre per presentar el seu projecte. Aquest haurà d’acomplir els següents objectius:

  • Oferir productes, fets amb i des del Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària, en el marc de les festes de Nadal; que a la vegada ajuden a donar visibilitat que existeix un àmbit de l’ESS a BCN que ofereix producte, servei i activitat durant tot l’any i responent, en bona part, a les necessitats quotidianes de les persones, empreses i organitzacions.
  • Que organitzacions i empreses de l’Economia Social i Solidària i del Consum Responsable Barcelona es visualitzin, expliquin i puguin oferir productes en un moment de l’any important per obtenir ingressos.
  • Visibilitzar el Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària de Barcelona, la seva diversitat i pluralitat, pràctiques, principis i valors.

Una de les línies de treball del GdT Consum Conscient de l’Estratègia de l’#ESSBCN2030 és augmentar la participació de les entitats de l’ESS en fires i altres espais de comercialització importants de la ciutat de Barcelona. Així doncs, s’està treballant per a que les entitats de l’ESS puguin participar conjuntament en diferents tipologies de fires de la ciutat per a compartir esforços (estand, torns, recursos, transport, etc.).  

En el marc d’aquest objectiu, des de l’Estratègia de l’#ESSBCN2030, s’han proposat organitzar una trobada amb les entitats adherides que vulguin participar a la 9a Fira de Consum Responsable i d’ESS, però que no puguin assumir demanar una caseta durant tota la durada de la Fira, i així potenciar la intercooperació amb altres entitats que es trobin en la mateixa situació. 

Data trobada: dimecres 13 de setembre

Hora: 10h a 12h 

Modalitat: Online a través de la plataforma Zoom (enllaç: https://us02web.zoom.us/j/6975982171

Cal omplir el formulari següent: formulari d’inscripció per a la trobada