Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Es pot aprendre a innovar? Mentalitat, eines i oportunitat d’aprenentatge” amb l’Alicia Linares

Notícies

BlogNotíciesApunts654C.Els imperdibles de ...

Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Es pot aprendre a innovar? Mentalitat, eines i oportunitat d’aprenentatge” amb l’Alicia Linares

Al cicle “Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació” parlarem amb l’Alicia Linares Roger

El proper dijous 15 de desembre, com sempre de 9.30 a 10.45 hores, reflexionarem i conversarem amb l’Alicia Linares Roger, en l’última conferència del cicle del 2022.  Si volem continuar aportant valor. 

La innovació és una estratègia vàlida per adaptar-nos al nostre entorn, als nous temps en els que vivim, sovint incerts i canviants, però: Com innovar? Podem aprendre a fer-ho? Ens podem avançar i entrenar-nos per poder innovar quan calgui? A aquestes preguntes i a moltes més ens les respondrà l’Alicia Linares.  

L’Alicia Linares Roger és pedagoga i sòcia cofundadora de la consultoria d’innovació Monday Happy Monday, Innovació centrada en allò humà. A l’Alicia l’apassiona aprofundir en com les persones aprenem, creixem i innovem per adaptar-nos a l’entorn complex en el qual vivim.

També és professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i membre de la Junta del Col·legi de Pedagogia de Catalunya.

INFORMACIÓ BÀSICA

TÍTOL | “Es pot aprendre a innovar? Mentalitat, eines i oportunitat d’aprenentatge”  

QUAN | dijous 15 de desembre de 2022, de 9.30 a 10.45 hores 

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al Tercer Sector Social

MODALITAT VIRTUAL

Sessions exclusives per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. En cas d’exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.