Enquesta sobre l’increment extraordinari dels costos de subministraments i el seu impacte a les entitats socials

Notícies

BlogNotíciesEnquesta sobre l’increme...

Enquesta sobre l’increment extraordinari dels costos de subministraments i el seu impacte a les entitats socials

Fa mesos que les entitats socials estan patint l’increment extraordinari de costos de subministraments, especialment en matèria energètica i de l’alimentació, fet que les aboca a una situació crítica

Els últims mesos han estat diverses entitats i organitzacions socials que, sense deixar de donar servei a les més vulnerables, han patit, com la resta de la societat, un gran increment de costos, sobretot energètics i d’alimentació. Aquest fet, sumat a l’infrafinançament crònic de 12 anys que pateix el sector social, pot posar en perill a moltes entitats socials, a les seves professionals i a les persones ateses. 

Davant d’aquest increment extraordinari de costos de subministraments, especialment en matèria energètica i de l’alimentació, la Taula i La Confederació, com a organitzacions representatives del Tercer Sector Social de Catalunya, ens proposem fer una enquesta àgil i ràpida per conèixer l’estat financer de les entitats socials del país. 

Aquesta radiografia va dirigida a persones que ocupen càrrecs de direcció i/o gerència de les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ens permetrà:

1.- Conèixer i quantificar aquest increment de costos.

2.- Visibilitzar l’impacte d’aquest increment en el dia a dia de les entitats, especialment pel que fa a l’atenció a les persones.

3.- Oferir una visió global de sector que ens ajudi a reclamar mesures a les administracions competents de suport a les entitats.

Una imatge de dues voluntàries i un usuari de la Fundació Arrels durant el cens de persones sense llar de Barcelona (Foto: Miquel Codolar / ACN)
 
 

 

Ets una entitat social? Has vist com s’incrementen les teves despeses en subministraments? La teva veu és important per poder fer incidència i reclamar a l’administració millores en el suport a les entitats. 
  • Enquesta adreçada a càrrecs de direcció/gerència
  • Enquesta ràpida i concreta
  • Les dades es tractaran de forma agregada i anònima
Shopping Basket