Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial. Per què necessitem ètica i regulació? ” amb Idoia Salazar

Notícies

BlogNotíciesApunts654C.Els imperdibles de ...

Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial. Per què necessitem ètica i regulació? ” amb Idoia Salazar

Al cicle “Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació” parlarem amb Idoia Salazar, experta en ètica i regulació de la IA.

El proper dijous 20 de juliol, de 9.30 a 10.45 hores, reflexionarem i conversarem sobre la cura de les organitzacions amb l’experta en ètica i regulació de la Intel·ligència Artificial Idoia Salazar.

La Dra. Idoia Salazar és fundadora i presidenta de l’Observatori de l’Impacte Social i Ètic de la Intel·ligència Artificial (OdiseIA). Especialista en Ètica i legislació en Intel·ligència Artificial, membre de l’Observatori d’Intel·ligència Artificial del Parlament Europeu (EPAIO), professora doctora a la Universitat CEU San Pablo de Madrid, especialitzada en ètica i regulació de la Intel·ligència artificial. És assessora per Espanya al Consell Assessor del Grup Internacional de la Intel·ligència Artificial (IGOAI).

Salazar és autora de 4 llibres sobre IA i tecnologia: “El mito del algoritmo”, “El algoritmo y yo”, “La revolución de los robots: cómo la inteligencia artificial y la robótica afectan a nuestro futuro” i “Las profundidades de internet”.

Amb el suggerent títol de “Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial. Per què necessitem ètica i regulació” la Dra. Salazar ens parlarà de la necessitat que la IA estigui regulada, ja que no tot s’hi val en aquest important àmbit, que cada dia s’imposarà més a les nostres vides. 

 

INFORMACIÓ BÀSICA

TÍTOL | “Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial. Per què necessitem ètica i regulació”

QUAN | dijous 20 de juliol de 2023, de 9.30 a 10.45 hores 

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al Tercer Sector Social

MODALITAT VIRTUAL

Sessions exclusives per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. En cas d’exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.