Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Lideratges imperfectes” amb Jordi Alemany

Notícies

BlogNotíciesApunts654C.Els imperdibles de ...

Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació: “Lideratges imperfectes” amb Jordi Alemany

Al cicle “Apunts654C.Els imperdibles de La Confederació” parlarem amb Jordi Alemany, expert consultor en lideratges i transformació cultural

El proper dijous 25 de maig, doncs, de 9.30 a 10.45 hores, reflexionarem i conversarem sobre els lideratges amb el consultor Jordi Alemany.

Reconegut per Forbes Espanya com a Best Business Influencer 2022 i per Linkedin com a Top Voice també al 2022, Jordi Alemany s’ha format en escoles de negoci i universitats com Stanford, la London Business School, o la Macquaire University. Durant 20 anys ha liderat centres d’exel·lència i departament de L&D (Learning & Development) per a 3 grans multinacionals. 

Al 2015 va tornar a Espanya i compagina la seva tasca com a conferenciant i escriptor, amb un dels llibres més reconeguts sobre lideratge, “Liderazgo imperfecto”, i com a professor en programes executius a Universitas de Telefònica, el Grup Santander, el BBVA i Siglo21, i en diverses empreses i institucions espanyoles i de LATAM. 

En Jordi ens parlarà, doncs, sobre això, els lideratges imperfectes. I ho farà, sens dubte, d’una manera provocadora. “Els súper líders no existeixen”, ens diu. “El món ha canviat i hem de deixar enrere vells paradigmes i falsos mites sobre els líders”. El lideratge, per Jordi Alemany, no té tant que veure amb la persona, sinó amb la causa que aquesta persona representa.

 

INFORMACIÓ BÀSICA

TÍTOL | “Lideratges imperfectes” 

QUAN | dijous 25 de maig de 2023, de 9.30 a 10.45 hores 

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al Tercer Sector Social

MODALITAT VIRTUAL

Sessions exclusives per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. En cas d’exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.