ECAS estrena nova Junta Directiva

Notícies

BlogNotíciesECAS estrena nova Junta Direct...

ECAS estrena nova Junta Directiva

Els quatre eixos de treball prioritaris d’aquest mandat seran: governança i articulació, incidència pública, intervenció social i gestió interna.

L’Assemblea General Ordinària d’ECAS, que es reuneix bianualment i que és el màxim òrgan de decisió de la federació, ha escollit una nova Junta Directiva, aprovada per unanimitat. Aquesta nova junta entomarà el mandat fins el 2026, ha elaborat el nou Pla de Mandat, que incorpora 10 línies d’actuació agrupades en quatre eixos de treball prioritaris

  • Governança i articulació.
  • Incidència pública.
  • Intervenció social.
  • Gestió interna.

Aprofundint en l’aposta d’un govern més col·legiat, i consolidant el model de governança de la federació,  ECAS comptarà durant els pròxims dos anys amb una copresidència a càrrec de Natàlia Valenzuela (Fundació IRES) i Xavier Puig (Associació CEPS Projectes Socials) i amb una Junta Directiva formada per 22 entitats. L’equip de presidència també comptarà amb dues vicepresidències (Laura Gómez, de Suara Cooperativa, i Marta Bàrbara, de Fundació Maria Raventós), una secretaria (Marta Cid, de Fundació Gentis) i una tresoreria (Llorenç Gonzàlez, d’Associació Iniciatives Solidàries).

 

 

La nova junta directiva d’ECAS.
ECAS comptarà durant els pròxims dos anys amb una copresidència a càrrec de Natàlia Valenzuela (Fundació IRES) i Xavier Puig (Associació CEPS Projectes Socials).