El Pla Next Generation UE, els PERTE (Proyectos Estratégicos para la Recuperación y Transformación Económica) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència

Notícies

BlogNotíciesEl Pla Next Generation UE, els...

El Pla Next Generation UE, els PERTE (Proyectos Estratégicos para la Recuperación y Transformación Económica) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència

El passat 13 de juny La Confederació i la Taula del Tercer Sector van signar un conveni de col·laboració amb el Departament d’Economia i Hisenda, amb l’objectiu de mantenir una interlocució fluïda entre les tres institucions en relació a les línies d’ajut dels MRR (Mecanisme de Recuperació i Resilència). Entre altres qüestions, des del Tercer Sector podrem fer aportacions a les noves Bases de convocatòries de subvencions vinculades als Fons MRR, que puguin afectar al Tercer Sector. 

Posteriorment a la signatura del conveni es va mantenir una reunió en la que ens van actualitzar informació sobre els Fons. Us adjuntem la presentació que ens van fer arribar des del Departament.  

D’altra banda, fa unes setmanes es va aprovar el PERTE de l’Economia Social i de les cures, del qual us adjuntem la memòria que ha elaborat el Ministeri en la que es descriuen els objectius del PERTE i com aquest donarà compliment als requisits del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. 

 

NextGeneraton_Presentació Entitats Tercer Sector

555 Descàrregues
Els Fons Next Generation a Catalunya
Àmbit del Tercer Sector
Departament d’Economia i Hisenda, Generalitat de Catalunya
 
 

Perte Economia Social

446 Descàrregues
 
PERTE de Economía Social y de los Cuidados