El CAE de Manresa celebra 40 anys!

Notícies

BlogNotíciesEl CAE de Manresa celebra 40 a...

El CAE de Manresa celebra 40 anys!

El passat 30 de gener El CAE de Manresa va celebrar els seus primers 40 anys de vida dedicada al joc, al lleure educatiu i a la formació. La celebració es va fer coincidir amb el dia exacte -el 30 de gener del 1984- en què l’Ajuntament de Manresa va aprovar la creació de l’escola municipal d’educadors/es en el lleure del Centre d’Animació i Esplai, la llavor de l’actual CAE.

L’aniversari va ser tot un esdeveniment a Manresa, ja que El CAE és una entitat referent a la Catalunya central en l’àmbit del joc i el lleure educatiu. L’acte es va fer a les seves noves instal·lacions i es va aprofitar, també, per presentar la seva nova pàgina web

Unes 80 persones varem compartir una bona estona, encapçalades per Jordi Lorente, actual president del CAE, Marc Aloy, alcalde de Manresa, i Nasi Moncunill, director de l’entitat i la resta de l’equip.

L’acte va comptar amb una xerrada de l’escriptora Empar Moliner, juntament amb en Jordi Lorente, president de l’entitat, on es va tractar la importància del monitoratge i el voluntariat, juntament amb la vinculació i les experiències personals de Moliner en aquest àmbit, tot plegat amb un fort component d’ironia i humor, com no podia ser d’altra manera. L’esdeveniment va finalitzar amb un brindis i un piscolabis amb tots els assistents, entre els quals hi havia socis i sòcies, exsocis i exsòcies, membres de l’equip tècnic, persones voluntàries, tècnics i tècniques municipals i representants polítics de l’Ajuntament de Manresa i com a representants de La Confederació el seu president, Jordi Roman, i la seva directora, Natàlia González.