Jornada 14/07/2021: És l’hora de la Governança Democràtica! Programa i inscripcions obertes!

Notícies

BlogNotíciesJornada 14/07/2021: És l&#8217...

Jornada 14/07/2021: És l’hora de la Governança Democràtica! Programa i inscripcions obertes!


La Confederació organitza el proper 14 de juliol la jornada “És l’hora de la Governança Democràtica!”, on tindrem l’ocasió de reflexionar entorn dels principis i els reptes organitzatius que planteja aquest model de gestió propi de l’Economia Social, conèixer alguns recursos dissenyats i disponibles per al Tercer Sector Social de Catalunya i escoltar els testimonis d’algunes de les entitats participants del Programa d’acompanyament per la millora de la Governança Democràtica al Tercer Sector Social de Catalunya.

Aquesta jornada es realitza en el marc del Programa de foment de la Governança Democràtica al Tercer Sector Social de Catalunya impulsat per La Confederació i compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, de la Generalitat de Catalunya.

PROGRAMA

 BENVINGUDA 

– Sr. Joan Segarra, president de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya 
– Sr. Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, del Departament d’Empresa i Treball (Generalitat de Catalunya) 

 DIÀLEG 1: DEMOCRÀCIA, SOCIETAT I ECOSISTEMES ORGANITZATIUS

– Sra. Ariadna Manent, directora adjunta, Desenvolupament Estratègic i Organitzatiu de la Fundació el Maresme
– Sr. Ismael Peña-López, membre del Laboratori de Governança Democràtica de La Confederació i actual director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya

 PRESENTACIÓ: CAIXA D’EINES PER AL FOMENT DE LA GOVERNANÇA DEMOCRÀTICA 

Recursos de La Confederació al servei del Tercer Sector Social de Catalunya i conclusions de l’estudi “La contribució de la Governança Democràtica en la resposta davant l’impacte de la COVID-19”. 
– Sr. Albert Huerta (Vector 5), Sr. Brais Padín (Vector 5), Sr. Jordi Valls (Hobest) i Sr. Marià Moreno (Integral), de l’equip de consultors del Programa de foment de la Governança Democràtica  

 DIÀLEG 2: CONTRIBUCIÓ I REPTES DE LA GOVERNANÇA DEMOCRÀTICA A LES ORGANITZACIONS DEL TERCER SECTOR SOCIAL 

– Sra. Maite Trepat, directora gerent del Grup Alba 
– Sr. Miquel Àngel Carreto, coordinador general d’Actua, cooperativa d’inicativa social 
Condueix: Sra. Ester Vidal, membre del Laboratori de Governança Democràtica de La Confederació i directora de serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària a l’Ajuntament de Barcelona 

 CLOENDA 

– Sr. Josep Serrano, representant de la Junta Directiva de La Confederació 

La jornada estarà conduïda per la Sra. Laia Grabulosa, directora de La Confederació, i tindrà un format semi presencial

L’acte tindrà lloc al Palau Robert (amb aforament limitat a ponents i organització) i es retransmetrà en directe via Youtube. S’enviarà l’enllaç per accedir-hi 24h abans del seu inici.