Jornada “Transformació digital de la formació al Tercer Sector Social: reptes i oportunitats”

Notícies

BlogNotíciesJornada “Transformació d...

Jornada “Transformació digital de la formació al Tercer Sector Social: reptes i oportunitats”

Des de La Confederació us oferim una nova jornada de formació, aquest cop amb més actualitat que mai: la transformació digital de la formació, accelerada, sens dubte pel moment pandèmic que estem vivint. 

El proper 10 de desembre, en un format exprés de 3 hores de durada, comptarem a la benvinguda, a les 10:00h, amb la presència de Joan Segarra, president de La Confederació, i d’Enric Vinaixa, secretari de Treball del Dep. d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

La taula rodona (de 10:15 a 11:15h), “Reptes i aprenentatges dels nous entorns de formació”, estarà formada per Ariadna Rectoret , directora en Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Rosa Porquet, de El Cae, Cristian Lago, d’ECOM i Kike Bastida, de Sefor-Drecera

A posteriori (11:30-12:55h), en format simultani, es portaran a terme les 3 píndoles, on es donaran diverses eines metodològiques:

1.- Recursos digitals per a la formació, amb Marc Alcaraz, de Fundesplai.

2.- Eines i metodologies de foment de la participació i interacció de l’alumnat a l’aula virtual, amb Irene Moreno, de El camino de Elder.

3.- Avaluació de l’aprenentatge a la formació virtual, amb Paloma Valdivia, professora de la F. Pere Tarrés i del Dep. de Teories d’Educació i Pedagogia Social (UAB)

La cloenda (12:55-13:00h) anirà a càrrec de la Melània Ferrer, coordinadora del grup de treball de Formació de La Confederació, i la Jornada estarà conduïda per la Laia Grabulosa, directora de La Confederació. 

La inscripció és obligatòria. Tindran prioritat les entitats del Tercer Sector Social, i en cas d’exhaurir-se les places, les sòcies de La Confederació.

En el formulari d’inscripció caldrà especificar a quina píndola es vol participar:

– PÍNDOLA I – RECURSOS DIGITALS PER A LA FORMACIÓ
– PÍNDOLA II – EINES I METODOLOGIES DE FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ I INTERACCIÓ DE L’ALUMNAT A L’AULA VIRTUAL
– PÍNDOLA III – AVALUACIÓ DE L’APRENENTAGE A LA FORMACIÓ VIRTUAL

Sessió exclusiva per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. Sala virtual La Confederació (plataforma ZOOM). Les persones que tinguin confirmada la participació per a la sessió rebran l’enllaç d’accés. Aquesta sessió no té cost per les persones assistents.

Programa complert: