Programa PROJECTA’T: orientació  i prospecció adreçada a persones treballadores ocupades

Notícies

BlogNotíciesPrograma PROJECTA’T: ori...

Programa PROJECTA’T: orientació  i prospecció adreçada a persones treballadores ocupades

Us convidem a la sessió informativa per donar a conèixer el programa PROJECTA’T, una iniciativa que impulsa actuacions d’orientació i de prospecció adreçades a persones treballadores ocupades, per tal d’acompanyar-les en el seu procés d’adaptació envers els canvis dels sectors productius i del propi lloc de treball.

El programa, subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, aporta un valor afegit al desenvolupament i millora dels equips de professionals, tant a nivell individual com per a les organitzacions socials. A nivell organitzacional, el procés permetrà identificar oportunitats de millora dels equips, el treball de competències transversals i un acompanyament en la transferència dels aprenentatges.

La sessió anirà a càrrec de l’Àlex Lobaco Poyatos, subdirector de Programes en  el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Aquesta sessió informativa està promoguda pel Grup de treball de Formació de La Confederació.

 

TÍTOL | Nou servei d’orientació professional adreçat a persones treballadores. Una oportunitat per promoure el talent al Tercer Sector Social

QUAN | 24 de març de 2023, de 9.30 a 10.30 hores   

PERSONES DESTINATÀRIES | Persones vinculades al Tercer Sector Social

MODALITAT VIRTUAL

INSCRIPCIÓ | Enllaç al formulari

Aquesta acció no té cost per a les persones assistents. Com sempre, us demanem que en feu difusió entre les entitats associades.