Us convidem a visitar l’exposició “Menja, actua, impacta” de Fundesplai

Notícies

BlogNotíciesUs convidem a visitar l’...

Us convidem a visitar l’exposició “Menja, actua, impacta” de Fundesplai

“Menja, actua, impacta” la primera acció de l’espai DEMÀ de Fundesplai.

DEMÀ vol ser un espai que convidi a repensar com volem viure el planeta i com volem viure amb els altres en el planeta. Un espai de refelxió i acció que cridi a l’acció davant l’emergència climàtica i social, que ens mobilitzi a imaginar i construir un futur més just i sostenible. 

DEMÀ serà el paraigua d’un seguit d’accions dirigides a dinamitzar la presa de consciència sobre els grans reptes als quals s’enfronta la humanitat, i a impulsar l’acció col·lectiva per canviar un món construït en la lògica del domini per un altre de basat en l’ètica de la cura. 

La seva primera acció, és, com deiem, l’exposició “Menja, actua, impacta”. Una exposició que et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

L’exposició té diverses línies d’activitat: l’exposició, el programa educatiu, el programa d’activitats i el programa digital. I també compta amb diversos espais expositius, de reflexió i un espai interactiu, on els visitants poden accedir a una aplicació que els permet expressar les seves opinions sobre els continguts i els seus compromisos de canvi.

També compta amb diversos tallers i activitats, jocs de rol i la “Escape Food 2050”, un escape room de ciència ficció amb el què t’endinsaràs en un supermercat del futur.