Els Premis La Confederació 2021 es consoliden amb 45 candidatures rebudes!

Notícies

BlogNotíciesEls Premis La Confederació 202...

Notícies

BlogNotíciesEls Premis La Confederació 202...

Els Premis La Confederació 2021 es consoliden amb 45 candidatures rebudes!

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures el passat 30 d’abril estem molt contentes de poder-vos anunciar que tot i les dificultats pandèmiques s’han superat el nombre de candidatures presentades respecte l’any passat, amb un total de 45. Volem, doncs, agrair molt especialment a totes aquelles entitats que s’han presentat, compartint les seves experiències.

L’any 2020 ha estat un any certament complex, amb una crisi sanitària provocada per la Covid-19 que ha tingut un impacte sense precedents tant a nivell social com econòmic. Però malgrat totes les dificultats, les entitats socials han estat a primera línia de la pandèmia, reforçant el seu compromís i, una vegada més, demostrant la seva capacitat de resiliència, adaptació, transformació i innovació per continuar oferint serveis a les persones amb la màxima qualitat.

Per això, davant un any excepcional, volem fer uns premis excepcionalsdedicant la cinquena edició dels Premis La Confederació a visibilitzar l’esforç que han realitzat totes les entitats del Tercer Sector Social i reconèixer experiències innovadores, creatives i valentes per adaptar-se al nou context.

Així mateix volem fer pública la composició del Jurat d’enguany, format per representants de la junta directiva de La Confederació, representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, persones expertes de l’àmbit universitari català, persones amb una dilatada trajectòria en l’àmbit del Tercer Sector i de l’Economia Social i representant de les entitats guanyadores d’edicions anteriors dels Premis. 

Així doncs la composició del Jurat de la 5a. edició dels Premis La Confederació 2021 queda formada per:

Sra. Ariadna Manent González | Directora Adjunta de Fundació el Maresme.

Sra. Assumpció Ros Florenza | Directora de Fundació Santa Susanna.

Sra. Ester Vidal Pujol-Xicoy | Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària. Ajuntament de Barcelona.

Sr. Fidel Masreal Tudurí | Periodista de El Periódico de Catalunya.

Sra. Fina Rúbio Serrano | Activista i experta en equitat de gènere.

Sr. Francesc Hernández Torres | Cap del Servei d’Acció Social. Gerència de Serveis de Benestar Social. Diputació de Barcelona.

Sr. Joan Segarra i Ferran | President de La Confederació.

Sra. Itziar Ruedas Retuerto| Responsable de Polítiques d’Igualtat de PIMEC.

Sra. Roser Hernández Gurrera | Subdirectora General d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.

Sr. Xavier Godàs Pérez | Sociòleg i especialista en moviments socials i teoria sociològica.

Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn