Vídeos
Vídeos
La Confederació en vídeos
25 anys al servei del Tercer Sector Social de Catalunya: La Confederació (1997-2022)
20è aniverari de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (1997-2017)
Qui som, què fem (1997)
Actes de lliurament | Premis La Confederació
El 19 d'octubre de 2022 varem celebrar els nostre 25 anys i l'entrega de la sisena edició dels Premis La Confederació. Un video amb cor, un vídeo amb emoció. Moltes gràcies a totes per ser-hi i la nostra enhorabona a les iniciatives guardonades.
Acte de lliurament Premis La Confederació 2021 Reconeixement al compromís, resiliència, adaptació, transformació i innovació de les entitats socials per continuar oferint serveis a les persones amb la màxima qualitat, fent front a la COVID-19.
Acte de lliurament Premis La Confederació 2020 Reconeixement a iniciatives de Governança Democràtica i Transformació Social portades a terme per organitzacions del Tercer Sector Social
Iniciatives guardonades als Premis La Confederació 2022
"Construïm FEDAIA".
Per haver construït al llarg dels anys una sèrie d’espais, presencials i virtuals, aconseguint un altíssim grau de participació d’entitats i treballadores, fent així de FEDAIA una entitat més transparent, democràtica, participativa i col·laborativa.
FEDAIA
"Coop_era".
Per la creació d’una iniciativa d’intercooperació entre entitats de l’economia social i solidària i del cooperativisme agrícola, generant valor afegit en territoris i entorns rurals, donant oportunitats laborals a col·lectius específics, dignificant un sector altament precaritzat.
Actua SCCL
APP “Ella” .
Per la creació d'una app d'abast estatal dirigida a dones en situació de prostitució amb l'objectiu que aquestes puguin accedir a informació sociosanitària, jurídica, psicològica, educativa i laboral rellevant, amb un xat privat per realitzar consultes.
Metges del Món
“Llars El Pas; impulsem llars cooperatives per a jovent en situació vulnerabilitat”.
Per donar resposta a la necessitat d’habitatge del col·lectiu de jovent extutelat, fomentant el seu sentiment de pertinença a la comunitat i trobar un model d’accés a l’habitatge sostenible.
Associació Punt de Referència
Iniciatives guardonades als Premis La Confederació 2021
En aquesta cinquena edició dels Premis La Confederació, el Tercer Sector Social ha volgut guardonar el compromís, resiliència, adaptació, transformació i innovació de les entitats socials per continuar oferint serveis a les persones amb la màxima qualitat, fent front a la COVID-19.
Davant un any excepcional, hem volgut fer uns premis excepcionals, i dedicar la cinquena edició dels Premis La Confederació a visibilitzar l’esforç que han realitzat totes les entitats del Tercer Sector Social i reconèixer experiències innovadores, creatives i valentes per adaptar-se al nou context.
“Xarxa d’Entitats Socials: Resposta comunitària a l’emergència social produïda per la crisi de la COVID-19”.
Per impulsar la col·laboració amb el veïnat i els serveis socials i de salut en l’època de pandèmia: per la creació d’una taula d’entitats socials al barri per fer recerca, recollida, emmagatzematge i distribució d’aliments i altres productes de primera necessitat.
Coordinadora d’Entitats del Poble Sec
“[email protected]”.
Per captar i reparar 150 ordinadors i distribuir-los a aquelles famílies que no en disposaven i així combatre l’escletxa digital, especialment entre joves i infants, i fer que aquests poguessin mantenir les seves necessitats educatives durant el confinament. Gran part de les reparacions foren portades a terme per persones en risc d’exclusió, aconseguint així mantenir llocs de feina.
Fundació Solidança
“Reflexes confinats”.
Per la creació d’un espai virtual amb propostes lúdiques, educatives i de cures per millorar la salut emocional de les persones en època de confinament.
i joves migrats sols.
Reflexes SCCL
“Conserves que cuiden”.
Per davant una crisi sense precedents, unir forces amb les xarxes locals i veïnals emergents durant el confinament per distribuir aliments frescos (obtinguts en espigolades als camps) a les famílies amb dificultats i fer conserves al seu obrardor (un espai d’inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social) i fer-les arribar a persones en situació de precarietat, especialment infants i persones grans.